maanantaina, toukokuuta 22, 2006

Makasiinipalo ja Lordi toivat lukijoita ennätysmäärän



Kaunis iltataivas sunnuntaina 21.5.2006 klo 21. Kuvat: Anna Amnell

Kahden ja puolen viikon aikana on sattunut kaksi odottamatonta tapahtumaa: makasiinien tuhopoltto ja Suomen voitto euroviisuissa. Ne toivat minun aikaisempaan verrattuna uneliaaksi muuttuneeseen blogiini ennätysmäärän kävijöitä parina päivänä.

Kuvat makasiinipalosta toivat Sitemeterin mukaan 550 vierailijaa päivässä (550 visitors, 1000 pageviews). Kirjoitukset Lordin voitosta toivat saman mittarin mukaan 300 kävijää päivässä (300 visitors, 700 pageviews). En usko, että Lordi (= Tomi Putaansuu) kiinnosti vähemmän kuin tuhopoltto. Syynä oli varmaankin se, että en jaksanut keuhkoputkentulehduksen vuoksi osallistua ollenkaan esimerkiksi Finland for Thought -blogin enkä Pinserin keskusteluihin, joista sain viikko sitten paljon vierailijoita.

Tapaus lordi piristi huomattavasti viikonloppuani, sillä en voinut mennä vielä ulos. Ikkunasta katsottuna maisemat ovat kauniita, mutta viikonlopun kosteus ei miellyttänyt. Aloin haaveilla jälleen kuivasta ja kohtuullisen lämpimästä ilmastosta, mieluiten +25 astetta Celsiusta. Malta tuli mieleen, kun katselin euroviisuja.



Kun mereltä nousee kovasti sumua, ei näe ollenkaan muita taloja, niin kuin tässä kuvassa vielä näkyy. On kuin saarella tai vuorenhuipulla.



Sade ja kosteus muuttavat vähitellen puiston vihreäksi.

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia, Blogisisko! Tuo yksi näkymä tuo mieleen Central parkin New Yorkissa.

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tämä digikamera on muuttanut kaiken. Voi näpätä kuvan milloin tahansa. Varsinkin taivasta ja pilviä olen halunnut aina kuvata.

    Nyt ei tarvitse säästää filmiä. Joku asiantuntija neuvoikin, että digikameraa käytettäessä on tärkeää ottaa paljon kuvia. On sitten, mistä valita.

    Minustakin New Yorkin Central Park on viehättävä. Olen ollut siellä kuitenkin vain yhtenä päivänä. Jossain albumissa on kuva, jossa joku lapsistani ruokkii siellä oravaa.

    VastaaPoista