perjantaina, heinäkuuta 20, 2012

Muista katsoa sunnuntaina: Nuori Viktoria


TV4 näyttää su 22.7.2012 klo 21 elokuvan "Nuori Viktoria" (2009), jonka on käsikirjoittanut Downton Abbeyn käsikirjoittaja Julian Fellowes. Lue lisää Viktoriasta ja Albertista: Romantiikkaa ja aitoa historiaa. Teini-ikäisenä kungattareksi tulleen Viktorian ja nuorena kuolleen Albertin rakkaustarina. Poliittisia juonitteluja ja hienoja interiöörejä. Elokuva sai Oscarin vaatesuunnittelusta ja meikkauksesta. Olen halunnut katsoa sen uudestaan.

6 kommenttia:

  1. En tiedä jos romanttista kulkea mustassa puvussa vuosikymmeniä, jos minä kuolen niin toivon että mieheni löytää uuden mukavan elintoverin...

    (Tyhmintä on aikuiset lapset, jotka narisevat kun leskivanhemmat menevät uusiin naimisiin. Sillaihan lapsille paljon helpompaa, harvat lapset jatkavat seurustella vanhojen vanhempiensa kanssa...)

    VastaaPoista
  2. Tämä elokuvahan kertoo Viktorian nuoruudesta. Vuodet Albertin kuoleman jälkeen ovatkin sitten kokonaan eri juttu.

    VastaaPoista
  3. Mainitsithan nuorena kuolleen Albertin

    VastaaPoista
  4. Sehän se vasta romanttista on.:)

    VastaaPoista
  5. Ei minun mielestä, vuonna 2012 :)

    von Goethe ja muut miehet sai sit tykätä noin.

    VastaaPoista
  6. Romantiikkaan liittyy aina myös suru, traagiset piirteet, muuten se on vain komediaa tai kevyttä viihdettä. Jos ei muuta niin oman ja toisen kuolevaisuuden tajuaminen. Jokaiselle parille tulee se päivä, jolloin toista ei enää ole, jolleivat he satu kuolemaan saman aikaan, mutta se vasta tragedia olisikin ja loisi vastakohdan onnelle ja siten lisäisi romantiikan voimaa.

    VastaaPoista