lauantaina, syyskuuta 10, 2005

Kiitos vierailijoille. Kiitos niille jotka ovat kommentoineet ja antaneet neuvoja. Vielä on minulla paljon opittavaa.

En tulisi toimeen ilman toista, eri pohjalle laitettua blogia, jonne vien varastoon laskurin ja linkkejä katastrofitilanteissa. Vaikeimpia ovat tällä hetkellä käsityöryhmien merkit, joita en osaa asettaa vielä kaikkia tähän blogipohjaan. En kuitenkaan halua erottaa käsitöitä kokonaan eri blogiin. Käsityöt ovat olleet aina tärkeä osa minun elämääni. Ne ovat myös osa kulttuuria, varsinkin naisten kulttuuria.

Kuvan ja tekstin yhteensovittaminen on edelleen vaikeaa. Tulee niitä "haamupäivityksiä". Päädyin jälleen laittamaan kuvan ja tekstin eri kirjoitukseksi. Onko teillä niksejä siihen, miten kuvien laittaminen sujuu hyvin?

2 kommenttia:

  1. En tunne Blogger ohjelmaa, mutta Movable Type:issa minulle ei ole vaikeuksia, muuta kun jos haluan kuvan viereen tekstiä. Sitten täytyy oppia html.
    Tosiaan vävy asetti minun blogin arkitehtuuri paikalleen ja neuvo ohjelman. Jos on jokin probleema, hän hoitaa sen kun katsoo perään montakin blogia. Hänelle on kiitos kun ehdotti minun aloittamaan.
    Varmaan muita Bloggerin käyttäjiä tulee avuksi!

    VastaaPoista
  2. Hei Marja-Leena,

    Sinun blogisi on hyvin taiteellinen ja edustava.

    Minullakin sekä vävy että omat lapset tekevät työtä tietokoneiden parissa. Mutta blogit ovat olleet heille täysin tuntemattomia.

    Saan apua tietokoneen ohjelmien asentamisessa ja vakavissa ongelmissa (virustorjunta jne), mutta blogin pitämisessä yritän tulla toimeen omin avuin ja muiden bloggaajien neuvoilla.

    Haluan omalta osaltani rohkaista ihmisiä aloittamaan blogin pitämisen.

    Minusta se on eräs demokratian hyviä uusia asioita. Saisi olla helpompi.

    VastaaPoista