sunnuntaina, marraskuuta 20, 2005

92-vuotias Ray White ja 80-vuotias Millie Garfield bloggaavat

Ennen oli rokkivaareja, nyt on blogivaareja. 92-vuotias amerikkalainen farmari pitää blogia, jonka nimi on Dad's Tomato Garden Journal. Nyt vasta huomasin, että hänellä on monta blogia! Edellisessä kirjoituksessa, jonka luin, hän kertoi koirastaan. Lukekaa se.

80-vuotias Millie Garfield on pitänyt blogia My Mom's Blog jo kaksi vuotta. Blogin nimi on My Mom’s Blog, hänen poikansa Steve auttaa, mutta sisältö on taatusti Millien. Millie on mukana Ageless-ryhmässä, jossa nuorin bloggaaja on 14-vuotias. Blogin kulmassa on Millien hääkuva. Siinä on vasta hyvä idea...

Jos luulet olevasi liian vanha bloggaamaan, lue tämä luettelo iättömistä bloggaajista.

Kansalaisopistot ja työväenopistot, entäpä jos aloittaisitte senioribloggaajien kurssit?

4 kommenttia:

  1. Tosi hienoa, kun otat senioribloggaajat esille. Myös varttuneissa olisi blogipotentiaalia. Emme ole välttämättä kalkkiksia ja aivojen käyttö sitä vielä ehkäisee. Muistelmat olisi helppo julkaista blogimuodossa. Blogit pitäisi saada kansalais- ja työväenopistoihin. Tämä on ollut minunkin lempiajatukseni jo kauan. Tutustun mielenkiinnolla antamiisi linkkeihin.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! :) Haluan lisää iäkkäämpien ihmisten muisteloita ja elämää blogeihin, ehdottomasti!

    VastaaPoista
  3. Yhdessähän se onnistuu. Jos tiedätte jonkun iäkkään ihmisen, jolla olisi sanottavaa, auttakaa hänet alkuun. Sukuhistoria sujuisi hyvin bloggaamalla.

    Ray White kirjoittaa blogiinsa kuusi kertaa viikossa. Harvempikin riittäisi. Jos esimerkiksi joku kävisi kerran viikossa isoäitiään tai isoisäänsä tapaamassa, he voisivat silloin laittaa blogiin kuvat ja kirjoitukset.

    P

    VastaaPoista
  4. Olettehan huomanneet, että Bloggerissa voi julkaista tekstinsä, vaikkapa muistelmansa sivuttain, niin kuin kirjan ? En ole tutkinut sitä mahdollisuutta tarkemmin vielä.

    VastaaPoista