maanantaina, lokakuuta 02, 2006

Tällä hetkellä alle 20 tilaajaa on seuraavilla suosikeillani



Seuraavista bloggaajista useimmilla on paljon lukijoita Blogilistan ulkopuolella.

Lääketieteen tohtori Pekka Nykäsen Nettipäiväkirja 3, tietoa monilta aloilta lääketieteen lisäksi. Mitä maailmalla tapahtuu? Korvaamaton.

Tarmokas helsinkiläinen monen alan puuhanainen Helena Lauttanen. Mitä Hesassa oikein tapahtuu?

Historioitsija Kaisa Ikola, uusi bloggaaja. Nasevasanainen huippusuosittujen Hullu luokka -kirjojen kirjoittaja. Julkaisi kirjoja jo koululaisena. Aito pohjalainen, jota savolainenkin lukee kiinnostuneena.

Intellektuelli nuortenkirjailija Jukka Laajarinne, Lastenosasto. Uusi bloggaaja.

Minun kaltaiseni kesämökitön ja parvekkeeton nojatuolipuutarhuri ei tulisi toimeen ilman tätä: Alternative Arboretum. Idealistin mielimaisemia. Puutarha-arkkitehdiksi pian valmistuva puutarhuri Mika Karjalainen on palannut blogilleen tauon jälkeen.

Espoossa asuva Pink Lady on the Loose kirjoittaa englanniksi, harvaan ja älykkäästi monista aiheista.

Toisen englanninkielisen suosikkibloggaajani, kanadansuomalaisen taiteilija Marja-Leena Rathjen blogi on eräs silta Suomen ja muun maailman välillä.

Kaikki nämä eivät näy blogissani olevassa listassa, jota olen uusimassa, vaikka sitä pidetäänkin haamupäivittämisenä. Olisi helpointa, jos oman suosikkilistansa saisi haluttaessa näkyviin.

Kiitos näille ja muille bloggaajille, joita luen.

2 kommenttia:

  1. No mutta. Mukava yllätys, tämä puffaus. Kiitos kovasti.

    VastaaPoista
  2. Toivon lämpimästi, että putoat tältä "listaltani". Siihen suuntaan olet jo menossa, ainakin yksi "tilaaja" lisää on tullut siitä, kun viimeksi vilkaisin Blogilistaa. Blogilistan ulkopuoliset lukijathan näemme kaikki omista tilastoistamme.

    On vaikeaa löytää niitä blogeja, joita haluaisi lukea. Siksi tämä oli hyvin kannatettava tehtävä.

    Blogilista on siinä mielessä kiinnostava lista, että monesti Bogilistalla olevia lukijoitakin saattaa olla kaksi kertaa enemmän kuin "tilaajia".

    VastaaPoista