keskiviikkona, lokakuuta 25, 2006

Tämä ei voi olla totta

Huomasin tänä aamuna, että monet ovat muuttaneet entisen Blogger-bloginsa Betaksi. He kertoivat, että se oli hankalaa. Siltä minustakin vaikutti, kun luin ohjeita. Siksi perustin tämän uuden blogin. Olin juuttunut jonnekin ilmaan juttuineni ja kuvineni. Uuden Beta-blogin perustaminen sujui hetkessä.

Tänä aamuna päätin kokeilla pienen nukketaloblogin muuttamista Betaksi. Tulostin muutamat sivut talteen ja ajattelin, että ei se varmaankaan onnistu.

Yllätys odotti. Blogissa kysyttiin haluanko vaihtaa. Olinhan nähnyt sen kysymyksen blogeissani ennenkin. Päätin nyt kokeilla. Blogger ilmoitti, että sähköpostiini tulee ilmoitus siitä, milloin blogini (siis 'blogs', kaikki blogini) on muutettu Betaan. Se saattaa kestää kauankin.

Ei kestänyt. Noin kymmenen minuutin kuluttua avasin sähköpostini ihan muista syistä. Yllätys! Kaikki blogini olivat muuttuneet Beta Bloggereiksi. Mitä minä niillä nyt teen?

Nähtävästi en mitään toistaiseksi. Heräsin yöllä korvasärkyyn. Se lakkasi, kun vain olin ylhäällä. Huomenna olisi esiintyminen kirjamessuilla. Katsotaan, mitä lääkäri neuvoo.

3 kommenttia:

  1. Kyllä minulta hävisi sieltä joitakin asioita ja linkkejä, kuten ohjeissa varoitettiinkin ja sitten ne piti lisätä erikseen ja se oli se aikaa vievä vaihe. Itse muuntuminen ei kauan kestänyt. Kokeilen nyt tätä uutta versiota, uteliaana.

    VastaaPoista
  2. Samat sanat. Pahinta in numerolaskimen katoaminen. Olen lähestymässä lukua 50 000.

    VastaaPoista
  3. Minuakin harmitti kuvauksia-blogin laskurin häviäminen tuossa vaihdoshötäkässä.

    VastaaPoista