maanantaina, toukokuuta 18, 2009

Kesävaatteet

 


Kesä tulee. Mitä päälle? Onneksi on myös ajatonta kesämuotia.

Kaikki eivät halua ruskettaa itseään, kaikki eivät halua paljastaa sääriään ja polviaan, kaikki eivät viihdy muotiväreissä. En ole ottanut aurinkoa kahteenkymmeneen vuoteen. Se on ollut hyväksi iholleni. En ole enää aikoihin käyttänyt lyhyitä hameita. Kotona käytän kautta vuoden indonesialaisia kaftaaneja, joita sisareni ja hänen poikansa toivat minulle runsaasti. Ne ovat enimmäkseen punaisen eri sävyjä, pehmeitä ja miellyttäviä.

Ulkona käytän melkein aina samoja vaatteita, jotka ovat mustia niin kuin niin monilla nykyään. En käyttänyt aikaisemmin mustaa väriä ollenkaan, sillä se ei käynyt ollenkaan tummanruskeisiin hiuksiini. Kun sain sitten tietyssä iässä isänperintönä platinablondit hiukset, huomasin että musta sopii hyvin.

Timesonline antaa ideoita kesää varten minun kaltaisilleni ujoille kalpeanaamoille, jotka eivät halua kulkea kesällä asuissa, jotka näyttävät ennemminkin yöpuvuilta tai alusvaatteilta. Sellaiset sopivat laihoille pikkutytöille. Mustan saa pirteäksi värikkäillä puseroilla, hatuilla (lierihatut tietenkin) ja muilla asusteilla.

Mustan piristeeksi kirjoittaja suosittelee punaista, koboltinsinistä ja smaragdinvihreää, jotka sopivat kalpealle ihollekin. Samoin kitti, harmaa ja kesän muodikkain väri kalpean vaaleapunainen, ehkäpä kaikki kolme kerroksittain.
Vilkaise myös tänne
.
Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. Nuorempana käytin mustaa, mutta nyt vanhana en halua mustaa käyttää. Heijastus vaan syventää ryppyjä naamallani. Olen samaa mieltä siitä alushousu muodista. Tosi karmivan näköisiä ovat lihavat ihmiset niissä polven alapuolelle tuleville "leggigsille", tekisi mieli ohjata moiset punkerot peilin eteen (myös selkäpuolelta).
    Hyvää kesää, vaikka kukkamekossa:

    VastaaPoista