keskiviikkona, helmikuuta 24, 2010

Kokeilu: Blogger: Sivut

Huomasin äskettäin, että Bloggeriin on tullut taas jotain uutta, sivut (tekstit/muokkaa sivuja), jollaiset ovat tuttuja esimerkiksi Vuodatuksen käyttäjille. Tällä tavalla Blogger on tulossa lähemmäksi sitä, mitä haaveilin alussa blogeista. Siitä saa vaivattomasti kotisivut. Vasta yksi sivu on esillä etusivun lisäksi: Blogisiskot, ensimmäinen blogikirjoitukseni. Täytyy harkita, mitä laittaa seuraavaksi.

Bloggerissa on englanninkieliset ohjeet sivujen laittamiseen, mutta ei ole vielä yksityiskohtaisia neuvoja. Ne löytyvät varmaankin kokeneempien bloggaajien blogeista. Tuon ensimmäisen sivuni laitoin esille pelkästään kopioimalla sen yksinkertaisella tallentamisella ja siirtämisellä eli ctrl+c ja ctrl+v -systeemillä.

Lisäys: Minusta tuntuu siltä, että olen käyttänyt tätä ideaa primitiivisessä muodossa, mutta oppia ikä kaikki. Kertokaa, jos olette nähneet jonkun käyttäneen tätä fiksusti.:)

Varoitus: jos muokkaa sivuja sivupalkin kautta, voi poistaa vahingossa ne kaikki. Niin kävi.

Motto 1: On aina hauskaa oppia jotain uutta.
Motto 2: Erehdyksestä oppii.

Lopputulos toistaiseksi: Huomasin, että on helpompaa laittaa linkki joihinkin sivuihin.

3 kommenttia:

  1. Vaivattomat kotisivut kiinnostavat. Nykyisiä kotisivujani en osaa itse muokata. Pistetäänpä korvan taakse. Tiedä sitten jäävätkö sinne kun en ole kovin viitseliäs opettelemaan uutta tekniikkaa:)

    VastaaPoista
  2. Minä lakkautin elisan kotisivut, kun en osannut niitä muokata. Suntuubissa on vähän helpompaa. Täytyy vain laittaa mainokset pois.

    Nyt olisi helpointa laittaa samanlainen sivu Bloggeriin.

    Ei mitään ihmetekniikkaa ainakaan, jos laittaa vain tekstiä. Miten lienee sitten eteenpäin?

    VastaaPoista
  3. Don't write ads into my blog. They'll be deleted.

    VastaaPoista