perjantaina, syyskuuta 10, 2010

Agatha asui tässä hotellissa

Hotel Esplanade, Zagreb

Photo: Anna Amnell
Hotel Esplanade Zagrebissa rakennettiin Idän pikajunan matkustajia varten. Eräs reiteistä kulki Zagrebin kautta.
Katso lisää kuviani .: Hotel Esplanade -kansio

4 kommenttia:

  1. Oletko nähnyt tämän kesän uuden ohjelman televisiossa jossa näyttelijä David Suchet (Hercule Poirot) matkustaa Orient Express junassa? Juna on pantu uudelleen käyntiin, hienosti uudistettuna entiseen rikkaan tyyliin. Muistaakseen Zagreb oli yksi monesta kaupungeista jossa pysähtyi. Hieno filmi, luultavasti saatavan DVDnä, ehdotan kaikille Agatha Christien ihailijoille!

    VastaaPoista
  2. Ostamme kaikki Poirot-DVD:t, mitä näemme.:)

    VastaaPoista
  3. Siellä lähti mielikuvitus lentoon. Olisi voinut kuvitella Agathan ystävineen istumassa takan ääressä teetä juomassa tai Poirotin laskeutumassa alas portaita.

    Kävimme tässä hotellissa vain alakerrassa juomassa teetä. Se maksai vain sen verran kuin missä hyvänsä kahvilassa Helsingissä. Olisimme voineet käydä siellä joka päivä.

    Menimme hiljaiseen aikaan, jolloin ei ollut muita asiakkaita, jututin tarjoilijoita ja muuta henkilökuntaa.

    Olisimme päässeet katsomaan yläkerrankin, mutta emme menneet kun kuulimme, että siellä ei ole enää vanha sisustus. Eräs hotellissa asunut ystäväni kertoi, että huoneet olivat ihan viimeisen päälle hienoja.

    Se harmittaa, että emme menneet katosmaan soikeaa tanssiaishuonetta, jossa pidetään paljon hienoja tilaisuuksia. Kuulin siitä vasta tänään!

    Tunnelma oli kuin Poirot -elokuvissa. Hienoja Art Deco -huonekaluja, fantastisia peilejä.

    VastaaPoista