lauantaina, syyskuuta 01, 2012

Google Plus -ongelmia ja hankalaa kommentointia


Minulla sattuu olemaan kaksi Google Plus -profiilia eikä niitä voi vielä yhdistää. Monella muullakin on ihan sama ongelma. Blogger-blogini yhdistyy toisinaan siihen toiseen Google Plus-tiliin, jota en halua käyttää. ;)

Anna Amnell = Anna Amnell 2

https://plus.google.com/117180428790591870478/about

Mitään muutoksia ei pitäisi tehdä, kun on hajamielinen ja ihan muissa maailmoissa eli keräämässä aineistoa seuraavaan kirjaan.


Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

  1. Minua ihmetyttää koko Google+...en ole uskaltanut itse siihen lähteä kun olen käsittänyt että sitten blogi on avoinna kaikille, joilla on esim. normi meili osoitteeni? No, en kyllä taida lähteä tuohon, jos siitä tulee muutakin ongelmaa :)

    VastaaPoista
  2. Kaikki menee varmaankin hyvin, jos on yksi blogi ja yksi Google Plus -profiili ja säätelee tarkoin, mitä näyttää muille.

    Täytyy olla internet-fiksu, jotta pärjää kaikissa näissä uudistuksissa, joita tehdään. Sääntöjen pitäisi olla selkeämpiä, mutta niitä kirjoittavat henkilöt, joille kaikki nämä asiat ovat helppoja.

    VastaaPoista
  3. Minulla on kaksi Gmail-osoitetta, ja jälkimmäistä luodessa erehdyin kai laittamaan rastin väärään kohtaan, sillä joudun kirjautumaan sillä Bloggerini - kun kuitenkin Google+ -tiliäni päivitän sillä vanhemmalla osoitteella... Hirvittävän hankalaa. Koko Google+ on mielestäni ihan turha, kun kerran Facebook ei muuttunut niin kauheaksi kuin kuviteltiin.

    VastaaPoista
  4. Nämä vaihtelut ovat tuoneet koko ajan ongelmia. Pitäisi reagoida hitaasti, niin ei ehtisi tehdä "uudistuksia". Ne ovat usein huonompia kuin vanhat keinot.

    VastaaPoista
  5. joo, kun sananvahvistimet saa uusia ja uusia ja uusia....

    VastaaPoista
  6. Ovat tulleet liian epäselviksi, siksi jätin minäkin ne pois.

    VastaaPoista