sunnuntaina, maaliskuuta 17, 2013

Hiljaisuuden kappeli

Erikoinen rakennus by Anna Amnell
Erikoinen rakennus, a photo by Anna Amnell on Flickr.
eräs näkökulma
Kamppi Chapel
Tämä on erityisrakennus, tarkoitettu hiljentymiseen ja sielunhoidolliseen/terpauttiseen keskusteluun, jossa auttavta sekä kaupungin että seurakuntien työntekijät.

4 kommenttia:

  1. Tykkään enemmän sellaisesta eläväst jossa lapsetkin saa olla nauraa ja itkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molempia tarvitaan. Suurkaupungissa taitaa olla tarve rauhallisiin hetkiin.

      Poista
  2. Suurkaupungissakin on lapsia, pidän eniten sellaista elävistä jumalanpalveluksita. Minun hautajaisiinkin toivon kirkon täyteen lapsia! Täällä Göteborgissa suomalainen naispappi jopa tanssi piiritanssia lasten kanssa! Kirkossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsingissä on kymmeniä kirkkoja, useita muutaman korttelin päässä tästä rakennuksesta: mm turistien suosima Temppeliaukion kirkko eli Rock Church, siis kallion sisään rakennettu kirkko, 1800-luvun tyyliä oleva Vanha kirkko. Lyhyen matkan päässä on Tuomiokirkko, iso valkea katedraali, jonka portailla ja edessä Senaatintorilla pidetään nuorisokonsertteja ja muita suurtapahtumia ja samoin on lähellä Agricolan kirkko, jossa järjestetään kaikenlaista toiminta eri ikäisille. Kirkoissa on toimintaa kaikkina viikonpäivinä, on kerhoja, luentoja, ruokailua vanhuksille ja varattomile, lasten päiväkerhoja, ym ym)

      Lähiöiden kirkot tarjovat myös monenlaista toimintaa kaikille ikäryhmille kuten varmaankin myös Göteborgissa. Helsingin tilaisuuksista kertoo Kirkko ja kaupunki -lehti.

      Tällä rakennuksella on erityinen tarkoitus. Se on suunniteltu paikaksi, jossa saa hiljentyä tai keskustella terapeuttien tai teologien kanssa. Se on erittäin suosittu. Rakennus on saanut tunnustusta myös arkkitehtonisesti.

      Poista