maanantaina, tammikuuta 13, 2014

Kunkin blogin osoite on varattu vain yhdelle blogille


Älä klikkaa tuota blogia! Se ei ole minun blogini. Eikä sitä saisi olla olemassa sillä toisen henkilön entisen blogin osoitetta EI saa ottaa käyttöönsä, ei myöskään suojattua blogin nimeä!

Varo blogia, joka ilmoittaa osoitteekseen blogisiskoKAKSI.blogspot.fi. Löysin sellaisen eräästä vanhemmasta blogista, ja se vei luvattomaan blogiin. Olen tehnyt ilmoituksen Bloggeriin.

Minulla oli monta vuotta sitten sen niminen blogi, mutta lopetin sen ja yhdistin sen ainekset tähän blogiin.

Minulla on Bloggerissa vain yksi Blogisisko-blogi. Jos blogisi sivupalkkiin on jäänyt vanhan blogini osoite, ole hyvä ja poista se ja vaihda tähän osoitteeseen. Kaikkein ensimmäisin blogiosoitteeni taas vie kotisivublogiini (http://amnellanna.blogspo.fi).

Jos lopetat blogin, kukaan ei sa ottaa käyttöönsä entisen blogisi osoitetta.5 kommenttia:

 1. Onko blogin nimi sojattu? Minua on varoitettu koskaan LOPETTAMASTA blogiani ettei kukaan vie blogini nimeä, joka on myös tuleva virallinen nimeni. Voi olla postaamatta, mutta kuulemma ei kannata lopettaa...

  Minä olen otaksunut, että sinulla on monia blogeja, joista en aina pysy ihan kartalla;)

  VastaaPoista
 2. Leena, ensin helppo vastaus: Minulla on monia blogeja, sillä nillä on kovin erilaisia aiheita ja tarkoituksia. Osa on käytännössä yksityisiä, mutta kuitenkin julkisia kuten Nojatuolipuutarhuri. Kaikki blogini ja niiden päivittyminen löytyvät täältä.
  http://amnell-anna.blogspot.fi/
  Etsin blogistani muutaman valmiin kirjoituksen tuosta nimiasiasta.

  Sen voin sanoa jo nyt, että kutakin blogiosoitetta voi käyttää vain kerran Bloggerissa eli siis lakkautetun blogin osoitettaa ei toinen henkilö voi ottaa käyttöönsä, jos blogin lopettaa.

  VastaaPoista
 3. Leena,
  normaalioloissa pelkän nimimerkin tai blogin nimen vakiintuneen käytön pitäisi olla riittävä suoja. Mutta internetissä toimivat huijarit ja häiriköt erityisen häikäilemättömästi. Monet heistä ovat lisäksi hyvin taitavia ja älykkäitä.

  Oli onni, että rekisteröin blogini. Kun ilmoitin asiasta blogissani, sain niskaani lauman herjaajia. Joku heistä perusti Wordpressiin varjoblogin tämän blogini nimellä ja kirjoitteli sinne törkeyksiä. Blogini rekisteröinti oli onneksi jo voimassa, ja Wordpress lopetti varjoblogin hyvin nopeasti. Muutoin se olisi saanut jatkaa! Lähetin Wordpressille rekisteritoimiston antaman numeron ja linkin englanninkieliseen sivuun.

  Samassa yhteydessä minulle kerrottiin, että omalla nimellä oleva blogi on suojatumpi. Bloggerista kannattaa kysyä erikseen. Olen joutunut ottamaan monta kertaa yhteyttä Bloggeriin häiriköiden vuoksi, ja aina asiat ovat selvinneet.

  Soita Patentti- ja rekisteritoimiston lakimiehelle ja kysy neuvoa. Hän näkee hetkessä blogisi laajuuden ja tason.
  http://www.prh.fi/fi/index.html

  Blogini nimi on rekisteröity tavaramerkkki.
  http://blogisisko.blogspot.fi/2011/05/blogisisko-on-nyt-rekisteroity.html

  Kirjoita kohtaan sanahaku 'Blogisisko'
  http://tavaramerkki.prh.fi/
  tai
  http://tavaramerkki.prh.fi/ice-bin/oiice.dll/ca-ice/html/rekisterinrob.html?p_kanta=tuotanto&p_userid=vallatonv&p_lisays=1&p_lisaystoisto=ei&p_reknumero=251938&p_jaktunnus=

  En ole kohdannut missään muualla niin paljon ongelmaihmisiä kuin internetissä, vaikka kierrän kaukaa tunnetut häirikköpaikat.

  P.S. En julkaise blogeissani häirikköviestejä.

  VastaaPoista
 4. Ruattissa eri mainoksia, ruattiks. Joku tienaa mainosrahoja suositulla blogillasi.

  Paratiisia en ole yrittänyt registoira...

  VastaaPoista
 5. Myös joku toinen teki niin, mutta sain sen lopetettua.

  VastaaPoista