lauantaina, toukokuuta 31, 2014

Pakkoloma bloggaamisesta jatkuu


Tietokoneeni on edelleen huollossa, mutta se tulee sieltä kuitenkin hyvässä kunnossa. Mokkula ei toimi koneessa, jonka sain lainaksi. Se toimii aivan hyvin Berliinistä ostetussa minitietokoneessa, jota mieheni käytti siihen asti, kunnes osti tämän iPadin. Alan tottua tähän iPadiin ja ostan tällaisen varmaan itsellenikin. Huomasin, että tällä saa hyviä valokuvia, mutta tämä on raskaampi kuin kamerani. Olen jopa opetellut kulkemaan netissä iPhonella. Kirjoitan sanelemalla tekstejä Dragoniin.
Kuvien käsittelyyn tarvitsen tietokonetta, josta voin nähdä kuvat suurina. Korjatusta macista tulee olemaan myös se hyöty, että sillä voi taas katsoa elokuvia, joita meillä on suuri määrä DVD-muodossa.
Toivon hartaasti, että Google ostaisi Flickrin, jotta Flickristä voisi taas lähettää kuvia suoraan Bloggeriin.

5 kommenttia:

  1. en pärjäis ilman kun laskut ja kaikki maksan koneella.

    VastaaPoista
  2. P.S.
    minun mini iPad painaa 300 grammaa, luen aamulehdet ja kaikki siinä. Yks jännä kiva, kun voi heti ottaa kuvakaappauksen (screenshot) iPadilla, jos lukee lehteä tai kirjaa ja löytää mielenkiintoisen arikkelin tai kuvan.

    VastaaPoista
  3. (Google hallitsee kaiken, älä sitä toivo!

    VastaaPoista
  4. Miksi et suoraan tietokoneestasi lähetä kuvia blogiisi??

    VastaaPoista
  5. Hannele, olen tutustunut nyt iPadiin ja huomannut, että sillä on hauskaa lukea! Se on kuitenkin liian raskas pideltäväksi pitemmän aikaa. MiniIPadissa taas kuvat olisivat liian pieniä. Olen huomannut, että iPadilla saa hyviä kuvia, ja niiden käsittely ja lähettäminen on helppoa, samoin niiden katselu suurina. Mutta niveleni eivät kestä niin raskasta laitetta. Haluan katsoa kuvia suurina, sillä kuvat ovat minulle tärkeitä.

    Tietokoneeni tulee huollosta ensi viikolla. Sain nyt mokkulani vihdoinkin toimimaan tässä lainakoneessa, jonka sain oman tietokoneeni tilalle.
    Aikaisemmin pidin huolta kaikista laskuista yms., mutta sitten kyllästyin siihen ja mieheni hoitaa kaikki. Vaihteeksi näin.:)

    Olen oppinut tänä aikana myös sen, että iPhone-kännykkäni ottaa erittäin hyviä kuvia. Siis uusia aluevaltauksia. Kaipaan kuitenkin Mac-tietkokonettani, jossa on hyvin suuri näyttö. Voin katsella siinä monta ruutua yhtä aikaa, jos haluan.

    Haluan lähettää kuvat Flickrin kautta, jotta ne eivät vie liikaa tilaa blogeistani. Tiedän, että voiisn saada lisämaksusta lisää tilaa, mutta kun on monta blogia, se tulisi liian kalliiksi.

    Hauskin uusi asia on minulle ollut tekstin sanelu sähköpostiin iPhonen ja Dragon-ohjelman kautta!

    VastaaPoista